چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

مباحثی پیرامون موقعیت اجتماعی ، نقش زنان در اجتماع
توانمندی وعلاقه مندیهای زنان سیستان و بلو چستان

مدیر انجمن: alpha

hourieh
°°° تازه وارد °°°
°°° تازه وارد °°°
پست: 2
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۴۳ ب.ظ

چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط hourieh »

سلام دوستای عزیز با تشکر از نظرات قشنگتون
امروز یه غذای قدیمی رو بهتون یاد می دم ایشالا که از این یکی هم خوشتون بیاد

چنگالی

آرد 2 پیمانه , خرمای هسته گرفته و له شده نیم کیلو
آب و نمک برای خمیر کردن به مقدار لازم(البته از خمیر آماده هم می شه استفاده کنیم)طرز تهیه:
خمیر رو بعد از اینکه آماده کردیم پهنش میکنیم به اندازه ایی که قطرش حدودیک میلیمتر بشه !بعدخمیر روی یک تابه که حسابی گرم شده(البته قدیمیا یک ظرف چدنی برجیته برای این کار داشتن )پهن می کنیم و بعد از چند ثانیه به اندازه ای که برشته نشه سریع از روی حرارت بر می داریم بعد توی ظرف ته گودی که خرمای له شده قرار داره می ریزیم و حسابی ورزش می دیم تا خرما به خورد نون بره ، غذا آماده است!!به همین راحتی و بدن هیچ روغنی .
فقط یادتون باشه نون نباید بسوزه چون قطرش کمه و زود می سوزه ،نوش جان
آواتار کاربر
sonia
نماینده سرزمین دریا و کویر
نماینده سرزمین دریا و کویر
پست: 152
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۹, ۳:۱۳ ب.ظ
جنسیت: زن
محل اقامت: ایران

Re: چنگالی غذایی با رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت عمل بالا

پست خوانده نشده توسط sonia »

به به
خیلی ممنون hourieh جان تصویر
درد من حصار برکه نیست،
درد من زیستن با ماهیانی است
که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ...
آواتار کاربر
Admin
سفرنامه های سیستان و بلوچستان
سفرنامه های سیستان و بلوچستان
پست: 856
تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۶:۵۱ ق.ظ
جنسیت: مرد
معرفی بیشتر: من نه سیستانیم و نه بلوچستانی ، من سیستانی و بلوچستانیم.
ما کاربران سرزمین دریا و کویر(فارس و بلوچ و شیعه و سنی و ... )فارغ از نژاد ومذهب ، تنها به رشد سرزمینمان می اندیشیم.ما تصمیم گرفته ایم پایگاه اطلاعات تخصصی سیستان و بلوچستان را بسازیم و در این راستا دست همه ی دوستان جدید را برای همکاری به گرمی می فشاریم.مهر ، محبت ، دانش و تخصص خود را از سرزمینمان دریغ نکنیم.
محل اقامت: همه جای استان سیستان و بلوچستان
تماس:

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط Admin »

باید خیلی خوشمزه و مقوی باشه. ;)
((موج ها را کسی به صف کرده ست
موج ها ياغيان دريايند
باز دريا دوباره کف کرده ست))
سه کایی از پیام سیستانی
اگه لاگین هستی کلیک کردن بر روی دکمه ی "ارسال تقدیر" (همین زیر) هیچ کاری نداره ;) زودباش کلیک کن دیگه ... :D
آواتار کاربر
alpha
★★★ نورچشمی ★★★
★★★ نورچشمی ★★★
پست: 57
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۷ بهمن ۱۳۸۹, ۹:۳۳ ب.ظ

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط alpha »

hourieh جان ممنون از اینکه بخش آشپزی را اضافه کردی !! ممکنه از این غذا عکس هم بذاری
راستی چطوری باید خمیرش را درست کنیم. :geek: مقدار و ترتیبه مواد را میگم؟!
ودیگه اینکه چرا به این غذا میگن چنگالی؟
به نظر که خوشمزه میاد ;)
انسان نه آن طور است که می پندارد
نه چنان است که او را می شناسد
و نه آن است که می نماید.
sistankadeh
ادبیات و فرهنگ سیستان
ادبیات و فرهنگ سیستان
پست: 245
تاریخ عضویت: شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱:۴۸ ب.ظ
جنسیت: مرد
محل اقامت: زابل
تماس:

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط sistankadeh »

حوریه گرامی این همه هم که شما سخت گفتید نبود چنگالی
البته قصد جسارت ندارم ولی تا جایی که من یادم است در سیستان نان محلی را در زوغن حیوانی ترید می کردند و خوب هم میزدند و بعد از هم زدن شکر را هم اضافه میکردند و میشد چنگالی و استفاده میکردند...
تا جایی که اطلاع دارم این روش در تمام سیستان هم وجود دارد..
موفق و مانا باشید
تصویر
آواتار کاربر
4z4
اتاق فکر
اتاق فکر
پست: 263
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۹, ۸:۲۲ ب.ظ

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط 4z4 »

سلام
تا حالا چنگالی سیستانی نخوردم اما تو یکی از سفرام به بمپور چنگالی به سبکی که دوست عزیزمون گفتن خوردم!! جاتون خال......... :ugeek: !!
ای خدای بزرگ یاری ام ده وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم!!
دکتر شریعتی
hoorieh
--۞ کاربر ویژه ۞--
--۞  کاربر ویژه  ۞--
پست: 23
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۸۹, ۱۰:۴۶ ق.ظ

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط hoorieh »

سلام دوستای عزیزم بازم بخاطر نظراتون ممنونم
دوست عزیزsistankadeh باید بگم اون سبکیو که شما گفتید به طریقه سیستانیه من طرز پخت بلوچستانیشو گفتم
از 4z4عزیز هم به خاطر نظراتتون ممنون,نوش جان
برای دوستای عزیز دیگه اگه وقتشو پیدا کنم حتما از غذاهایی که آموزش می دم عکس هم میزارم
دوست عزیزم alpha اسمشو که فک کنم چون ورزش میدن گذاشتن چنگالی,مقدار و ترتیب مواد هم توی دستورش قید شده!!!!!
بانو بلوچ
₪₪₪ کاربر نیمه فعال ₪₪₪
₪₪₪ کاربر نیمه فعال ₪₪₪
پست: 11
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۳۹۰, ۱۱:۲۹ ب.ظ
جنسیت: زن

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط بانو بلوچ »

ما توبلوچستان یه چیزی شبیه اینو داریم اسمشم مالیده است خیلی هم خوش مزه است :D تازه بعضی هام روغن حیوانی داغ میکنن میزارن روش که خوشمزه ترش میکنه :) به هر حال هردو حالتش خوش مزه است
[highlight=#ffffff][size=120]کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم به یاد ماندنی نه حاشیه ای ازیاد رفتنی [/size][/highlight]
sistan
°°° تازه وارد °°°
°°° تازه وارد °°°
پست: 1
تاریخ عضویت: جمعه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۲:۱۴ ب.ظ
جنسیت: مرد

Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا

پست خوانده نشده توسط sistan »

دنمه او بیفتی دستودردنکنه
ارسال پست

بازگشت به “بانوان استان سیستان و بلوچستان”