چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
مدیر انجمن: alpha
چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
سلام دوستای عزیز با تشکر از نظرات قشنگتون
امروز یه غذای قدیمی رو بهتون یاد می دم ایشالا که از این یکی هم خوشتون بیاد
چنگالی
آرد 2 پیمانه , خرمای هسته گرفته و له شده نیم کیلو
آب و نمک برای خمیر کردن به مقدار لازم(البته از خمیر آماده هم می شه استفاده کنیم)طرز تهیه:
خمیر رو بعد از اینکه آماده کردیم پهنش میکنیم به اندازه ایی که قطرش حدودیک میلیمتر بشه !بعدخمیر روی یک تابه که حسابی گرم شده(البته قدیمیا یک ظرف چدنی برجیته برای این کار داشتن )پهن می کنیم و بعد از چند ثانیه به اندازه ای که برشته نشه سریع از روی حرارت بر می داریم بعد توی ظرف ته گودی که خرمای له شده قرار داره می ریزیم و حسابی ورزش می دیم تا خرما به خورد نون بره ، غذا آماده است!!به همین راحتی و بدن هیچ روغنی .
فقط یادتون باشه نون نباید بسوزه چون قطرش کمه و زود می سوزه ،نوش جان- sonia
- نماینده سرزمین دریا و کویر
- پست: 152
- تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳۱ شهریور ۱۳۸۹, ۳:۱۳ ب.ظ
- جنسیت: زن
- محل اقامت: ایران
Re: چنگالی غذایی با رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت عمل بالا
به به
خیلی ممنون hourieh جان
خیلی ممنون hourieh جان
درد من حصار برکه نیست،
درد من زیستن با ماهیانی است
که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ...
درد من زیستن با ماهیانی است
که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است ...
- Admin
- سفرنامه های سیستان و بلوچستان
- پست: 856
- تاریخ عضویت: شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۸۶, ۶:۵۱ ق.ظ
- جنسیت: مرد
- معرفی بیشتر: من نه سیستانیم و نه بلوچستانی ، من سیستانی و بلوچستانیم.
ما کاربران سرزمین دریا و کویر(فارس و بلوچ و شیعه و سنی و ... )فارغ از نژاد ومذهب ، تنها به رشد سرزمینمان می اندیشیم.ما تصمیم گرفته ایم پایگاه اطلاعات تخصصی سیستان و بلوچستان را بسازیم و در این راستا دست همه ی دوستان جدید را برای همکاری به گرمی می فشاریم.مهر ، محبت ، دانش و تخصص خود را از سرزمینمان دریغ نکنیم. - محل اقامت: همه جای استان سیستان و بلوچستان
- تماس:
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
باید خیلی خوشمزه و مقوی باشه.
((موج ها را کسی به صف کرده ست
موج ها ياغيان دريايند
باز دريا دوباره کف کرده ست))
سه کایی از پیام سیستانی
اگه لاگین هستی کلیک کردن بر روی دکمه ی "ارسال تقدیر" (همین زیر) هیچ کاری نداره زودباش کلیک کن دیگه ... موج ها ياغيان دريايند
باز دريا دوباره کف کرده ست))
سه کایی از پیام سیستانی
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
hourieh جان ممنون از اینکه بخش آشپزی را اضافه کردی !! ممکنه از این غذا عکس هم بذاری
راستی چطوری باید خمیرش را درست کنیم. مقدار و ترتیبه مواد را میگم؟!
ودیگه اینکه چرا به این غذا میگن چنگالی؟
به نظر که خوشمزه میاد
راستی چطوری باید خمیرش را درست کنیم. مقدار و ترتیبه مواد را میگم؟!
ودیگه اینکه چرا به این غذا میگن چنگالی؟
به نظر که خوشمزه میاد
انسان نه آن طور است که می پندارد
نه چنان است که او را می شناسد
و نه آن است که می نماید.
نه چنان است که او را می شناسد
و نه آن است که می نماید.
-
- ادبیات و فرهنگ سیستان
- پست: 245
- تاریخ عضویت: شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹, ۱:۴۸ ب.ظ
- جنسیت: مرد
- محل اقامت: زابل
- تماس:
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
حوریه گرامی این همه هم که شما سخت گفتید نبود چنگالی
البته قصد جسارت ندارم ولی تا جایی که من یادم است در سیستان نان محلی را در زوغن حیوانی ترید می کردند و خوب هم میزدند و بعد از هم زدن شکر را هم اضافه میکردند و میشد چنگالی و استفاده میکردند...
تا جایی که اطلاع دارم این روش در تمام سیستان هم وجود دارد..
موفق و مانا باشید
البته قصد جسارت ندارم ولی تا جایی که من یادم است در سیستان نان محلی را در زوغن حیوانی ترید می کردند و خوب هم میزدند و بعد از هم زدن شکر را هم اضافه میکردند و میشد چنگالی و استفاده میکردند...
تا جایی که اطلاع دارم این روش در تمام سیستان هم وجود دارد..
موفق و مانا باشید
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
سلام
تا حالا چنگالی سیستانی نخوردم اما تو یکی از سفرام به بمپور چنگالی به سبکی که دوست عزیزمون گفتن خوردم!! جاتون خال......... !!
تا حالا چنگالی سیستانی نخوردم اما تو یکی از سفرام به بمپور چنگالی به سبکی که دوست عزیزمون گفتن خوردم!! جاتون خال......... !!
ای خدای بزرگ یاری ام ده وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم!!
دکتر شریعتی
دکتر شریعتی
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
سلام دوستای عزیزم بازم بخاطر نظراتون ممنونم
دوست عزیزsistankadeh باید بگم اون سبکیو که شما گفتید به طریقه سیستانیه من طرز پخت بلوچستانیشو گفتم
از 4z4عزیز هم به خاطر نظراتتون ممنون,نوش جان
برای دوستای عزیز دیگه اگه وقتشو پیدا کنم حتما از غذاهایی که آموزش می دم عکس هم میزارم
دوست عزیزم alpha اسمشو که فک کنم چون ورزش میدن گذاشتن چنگالی,مقدار و ترتیب مواد هم توی دستورش قید شده!!!!!
دوست عزیزsistankadeh باید بگم اون سبکیو که شما گفتید به طریقه سیستانیه من طرز پخت بلوچستانیشو گفتم
از 4z4عزیز هم به خاطر نظراتتون ممنون,نوش جان
برای دوستای عزیز دیگه اگه وقتشو پیدا کنم حتما از غذاهایی که آموزش می دم عکس هم میزارم
دوست عزیزم alpha اسمشو که فک کنم چون ورزش میدن گذاشتن چنگالی,مقدار و ترتیب مواد هم توی دستورش قید شده!!!!!
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
ما توبلوچستان یه چیزی شبیه اینو داریم اسمشم مالیده است خیلی هم خوش مزه است تازه بعضی هام روغن حیوانی داغ میکنن میزارن روش که خوشمزه ترش میکنه به هر حال هردو حالتش خوش مزه است
[highlight=#ffffff][size=120]کاش در کتاب قطور زندگی سطری باشیم به یاد ماندنی نه حاشیه ای ازیاد رفتنی [/size][/highlight]
Re: چنگالی غذایی رژیمی و خیلی قدیمی با سرعت پخت بالا
دنمه او بیفتی دستودردنکنه