قابل توجه دوستداران غداهای متفاوت حتما امتحان کنید
خورشت انار دانه
مواد لازم:
انار دانه شدهترش خشک شده نیم کیلو
گوشت سر دست خورشتی گوسفندی نیم کیلو
پیاز 2عدد متوسط
ادویه خورشتی بلوچستان(دارچین- زنجبیل-تخم گشنیز-فلفل قرمز- فلفل سیاه) به مقدار لازم به همراه مقداری زردچوبه
گوجه رنده شده حدودا 10 عدد متوسط
رب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
قبل از شروع به پختن خورشت ابتدا انار دانه ها را کوبیده یا آسیاب می کنیم بعد بعد به اندازه ای که می خواهیم خورشت آب داشته باشد آب میزیریم حودودا نیم ساعت می گذاریم تا خیس بکشد سپس انار ها را صاف می کنیم و زمان می دهیم تا ته نشین شود.
حالا پیازها را بنا به سلیقه خود خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم بعد گوشت را اضافه می کنیم و آنرا به همراه پیاز تفت می دهیم گوجه را با رب جداگانه سرخ نموده و به گوشت اضافه می کنیم ادویه را نیز به همراه مواد سرخ می کنیم تا عطر آن فضا را پر کند
بعد از انجام دادن این مراحل آب صاف شده از انار دانه ترش را داخل خورشت می ریزیم و زمان می دهیم تا پخته شود
بعد از انجام دادن این مراحل آب صاف شده از انار دانه ترش را داخل خورشت می ریزیم و زمان می دهیم تا پخته شود
بنا به سلیقه در کنار خورشت سیب زمینی سرخ شده هم قرار می گیرد
این غذا در کنار پلو سرو می شود و واقعا خوشمزه ست! امتحان کنید نوش جان :